چه کسی سینما را اختراع کرد؟
در واقع سینما را هیچ کس اختراع نکرد. با این حال، در سال 1891 شرکت ادیسون نمونه ای از Kinetoscope را با موفقیت به نمایش گذاشت که هربار یک نفر قادر به دیدن تصاویر متحرک بود. اولین نمایش عمومی کینتوسکوپ در سال 1893 انجام شد. تا سال 1894 کینتوسکوپ با داشتن سالن های عمومی در سراسر جهان یک موفقیت تجاری به حساب می آمد.
برادران لومیر اولین کسانی بودند که در دسامبر 1895 تصاویر متحرک را برای اولین بار به مخاطبان در پاریس- فرانسه نمایش دادند. آنها از دستگاهی بنام Cinématographe که ساخته خودشان بود استفاده کردند، که در واقعیت یک دوربین، پروژکتور و چاپگر فیلم بود.
اولین فیلمها به چه شکل بودهاند؟
در ابتدا فیلم ها بسیار کوتاه بودند، گاهی اوقات فقط چند دقیقه یا کمتر. آنها را در زمین های نمایشگاه، سالن های موسیقی یا هرجای دیگری که می توان یک صفحه نمایش را راه اندازی کرد و یک اتاق تاریک نشان داد. موضوعات شامل صحنه ها و فعالیت های محلی، چشم انداز سرزمین های خارجی، کمدی های کوتاه و وقایع خبری بود. این فیلم ها با سخنرانی، موسیقی و مشارکت مخاطبان زیادی همراه بود. اگرچه آنها گفتگوی همزمان نداشته اند، . همانطور که گاهی توصیف می شود “ساکت” نبودند.
ظهور صنعت فیلم
تا سال 1914، چندین صنعت فیلم ملی تاسیس شد. در این زمان اروپا، روسیه و اسکاندیناوی صنایع غالب بودند. اهمیت آمریکا بسیار کمتر بود. فیلم ها طولانی تر شدند و داستان پردازی یا روایت به شکل غالب تبدیل شد. هرچه افراد بیشتری برای دیدن فیلم ها هزینه می پرداختند، این صنعت در اطراف آنها آماده بود تا سرمایه بیشتری در تولید، توزیع و نمایشگاه آنها سرمایه گذاری کند، بنابراین استودیوهای بزرگ تاسیس و سینماهای اختصاصی ساخته شدند. جنگ جهانی اول صنعت فیلم سازی در اروپا را بسیار تحت تأثیر قرار داد و صنعت آمریکا از اهمیت نسبی برخوردار شد. در طی 30 سال اول، سینما با رشد و تثبیت یک پایگاه صنعتی، استقرار فرم روایتی و پالایش تکنولوژی مشخص شد.
افزودن رنگ
رنگ برای اولین بار از طریق رنگ آمیزی دست، رنگ آمیزی ، و استنسیل به فیلم های سیاه و سفید اضافه شد. تا سال 1906، اصول تفکیک رنگ برای تولید تصاویر متحرک به اصطلاح “رنگ طبیعی”، با روند Kinemacolor انگلیسی، که برای اولین بار در سال 1909 به مردم ارائه شد، استفاده شد.
Kinemacolor در ابتدا برای فیلم های مستند (یا “واقعی”) مانند حماسه با پادشاه و ملکه ما از طریق هند در سال 1912، که در کل بیش از 2 ساعت اجرا شد ، مورد استفاده قرار گرفت. مراحل اولیه فرایندهای Technicolor از سال 1915 به بعد دست و پا گیر و گران بود و تا زمان معرفی فرآیند سه رنگی خود در سال 1932 از رنگ به طور گسترده استفاده نمی شد. برای فیلم هایی مانند Gone With the Wind و جادوگر Oz (هر دو در سال 1939) مورد استفاده قرار گرفت.
افزودن صدا
در اولین تلاش ها برای افزودن صدای همگام به تصاویر نمایش داده شده، از استوانه ها یا دیسک های آوایی استفاده می شد. اولین فیلم بلند شامل گفتگوی همزمان، The Jazz Singer (ایالات متحده آمریکا، 1927) ، از سیستم Vitaphone برادران وارنر استفاده کرد، که یک دیسک ضبط جداگانه با هر حلقه فیلم را برای صدا استفاده می کرد. این سیستم غیرقابل اعتماد بود و به زودی با موسیقی متن فیلم نوری و چگالی متغیر که در امتداد لبه فیلم ضبط شده بود، جایگزین شد که در ابتدا برای روزنامه های خبری مانند Movietone ساخته شده بود.
عصر طلایی سینما
در اوایل دهه 1930، تقریباً همه فیلم های بلند با صدای هماهنگ نمایش داده می شدند و در اواسط دهه 1930، برخی از آنها نیز کاملاً رنگی بودند. ظهور صدا برتری صنعت آمریكا را تضمین كرد و اصطلاحاً “عصر طلایی هالیوود” به وجود آمد.
در طول دهه های 1930 و 1940، سینما شکل اصلی سرگرمی های عامه پسند بود، مردم اغلب هفته ای دو بار به سینما می رفتند. سینماهای تزئینی فوق العاده یا ‘کاخ های تصویری’، با ارائه امکانات اضافی مانند کافه ها و سالن های رقص، به شهرها آمدند که بسیاری از آنها می توانستند بیش از 3000 نفر را در یک سالن تماشا جای دهند. در انگلیس، بیشترین میزان حضور در سال 1946 با بیش از 31 میلیون بازدید از سینما در هر هفته رخ داده است.
شرکت آواسيما
شرکت آواسيما سالیان متمادی با شرکتهای بینالمللی مطرح در زمینه تجهیزات حرفهای صوت و تصویر همکاری داشته و به عنوان نماینده انحصاری فروش و خدمات پس از فروش کمپانیهای Apart، Sony، Kedacom، Creator، Panasonic، BenQ و Focus در کشور عزیزمان ایران فعالیت دارد.
این شرکت با اتکاء به تجربه طولانی در حوزه سیستم کنفرانس و طراحی و اجرای پروژه های بزرگ در سطح کشور، بکارگیری متخصصين مجرب که سالیان متمادی در حوزۀ تجهيزات حرفهای صوتی و تصویری فعاليت داشتهاند و با هدف ارتقاء کمی و کیفی و نوآوری در ارائۀ خدمات مشاوره، طراحی و اجرا، یکی از بزرگترین شرکتها در حوزه سیستمهای کنفرانس صوتی و تصویری بوده و اجرای پروژههای معتبری را در کارنامه خود دارد.
به کارگیری کارشناسان باتجربه در بخش فنی و بازرگانی و استفاده از بهترین تجهیزات از برترین برندهای روز دنیا در پروژهها، کارنامه درخشانی را برای این شرکت به ارمغان آورده است.
جهت هرگونه مشاوره و اجرای پروژه میتوانید از طریق تماس با ما با کارشناسان فروش این شرکت در ارتباط باشید.